VVS på tilbud

Som inkarneret elsker af mine muligheder for at købe varer på nettet er jeg selvfølgelig også meget begejstret for VVS branchens ihærdige kamp om kunderne på nettet. Som forbruger er det jo til min fordel, at de er ved at kæmpe livet af hinanden, så længe de blot sikrer mig den service, jeg har brug for. Og det gør de fleste af dem da heldigvis.

Jeg har selvfølgelig fundet mig en favorit efterhånden – ligesom jeg har indenfor de fleste andre områder.

Prima VVS – det er billig VVS!

Jeg køber rigtig meget VVS udstyr, for jeg ejer en 9-10 huse, som jævnligt skal have diverse nyt, når lejerne er for hårde ved inventaret. Og så er det jo altså en god ide at købe der, hvor jeg både får det billigt og med en god service. Og det er altså hos Prima VVS, jeg er landet efterhånden. Rigtig flinke mennesker i øvrigt! Jeg har lige henvist en af deres medarbejdere til nogle venner, jeg har, der sælger vielsesringe (http://www.fredberg.dk/shop/vielsesringe-307s.html). Så kan du jo nok regne, hvad han skal snart.

Nå – det var et sidespring! Jeg ville bare fortælle i denne omgang, at jeg har fundet ud af, at billig VVS er lig med www.primavvs.dk. Hvis du også er i markedet for VVS – og du gerne vil nyde den sjældne kombination af god service og lave priser – er det et godt bud til dig!