Vovses bedste mad

i har haft hunde det meste af vores liv, og faktisk også mindst en kat af gangen. Vi elsker dyr, og vi elsker at give dem det bedst tænkelige liv, vi overhovedet kan. Det inkluderer også at give dem det bedste hundefoder og kattemad, der kan fås, og det køber vi online hos Gilpa.

Hvorfor er foder vigtigt for kæledyr?

Dybest set er det jo skrigende logisk. Fuldstændigt som god og nærende mad med de helt rigtige vitaminer og mineraler er vigtigt for dig som menneske – sådan er det også med vores firbenede venner. Det gælder både hunde og katte (og faktisk ALLE kæledyr).

Du kan her se links til det helt rigtige foder til både hunde og katte:

Hvordan finder du bedst det rette foder?

Det hele afhænger af, hvor gammel din hund eller kat er – der er speciel mad til hvalpe til og killinger. Måske har din firbenede ven allergier – i så fald skal du se nærmere på allergivenligt foder.

Du kan altid tage en snak med Erik fra Gilpa – han ved mere om foder og mad tilhunde og katte end de fleste andre, og han kan rådgive dig til det absolut bedste valg.

Lov mig blot, at du ikke falder i den grøft, der hedder at give din hund eller kat rester fra middagsbordet eller give dem noget billigt skrammel fra et eller andet supermarked. Der er altså en grund til, at det er billigt: Masser af fyldstoffer, underlødige ingredienser og lav næringsværdi.

Prøv selv at se denne artikel, der handler om, hvor galt det kan gå med forkert og for billigt hundefoder: http://www.barbarellah.dk/bedste-hundefoder/

Din hund og/eller kat er din bedste ven – så spørg dig selv, hvad du ville servere for din bedste menneskeven! Kan du se, hvad jeg mener?