Under Armour Tights

Lad dem da bare glo, smilede min gode veninde, Jane, da jeg kommenterede det faktum, at jeg flere gange havde set mænd standse op og stirre på hende over hækken, når hun går rundt og passer sin have. Sagen er, at Jane holder meget af at gå rundt i korte og billige tights, når vejret er til det, og i den kolde årstids bruger hun tit et par lange tights som den afslappede påklædning derhjemme.

Ikke meget overladt

Men sådan et par tights overlader jo ikke meget til fantasien, når hun for eksempel bukker sig ned for at luge noget ukrudt op. Janes holdning er, at hvis det kan gøre mændene i lidt bedre humør at glo på hendes bagdel, så er de da velkomne til det.

Rent faktisk bruger Jane tights det meste af tiden, men når hun tager ind til byen, har hun altid noget tøj på, der skjuler, at det er tights, hun har på. Faktisk ser hun oftest ud, som om hun er iført et par almindelige strømpebukser af ret kraftigt stof.

Kompressionseffekten

Hun har fortalt mig, at hun holder meget af at gå i tights, fordi de bedste af dem har en kompressions effekt, der gavner musklernes funktion. Hun har i lang tid foretrukket tights af mærket Under Armour, som jeg også selv synes er smarte.

Men på det seneste har hun fået en ny favorit, som har en endnu større kompressions effekt, så nu sværger hun til 2XU tights, som hun bruger det meste af tiden. Men til havearbejdet bruger hun nu de gamle.