First timers til Grækenland

Der er glæde her i huset. Vi har besluttet, at næste sommer så skal vi på ferie i Grækenland. Det har været sådan en lidt besværlig beslutning, fordi på den ene side har vi hørt så meget dejligt om landet. På den anden side, så havde vi egentlig en tanke om at rejse til Thailand. Men vi kan jo se, at der stadig er gule og orange områder i Thailand.

Bliver i Europa

Så det er muligvis bedre, hvis vi holder os inden for Europas grænser. Og Grækenland er jo ukendt for os. Vi har aldrig været der. Men vores eventyrlyst holder os ikke tilbage. Derfor læser vi alt, hvad vi kan finde på biblioteket om forskellige, rejser til Grækenland. Vi har lånt stakkevis af bøger. Vi har da også set mange af vores venners billeder fra deres sommerferier i Grækenland. Vi forsøger at lære alfabetet at kende. Det er forvirrende, men det er ikke umuligt at lære det. Og langt fra så svært som det kyrilliske alfabet.
Ja, vi forsøger at forberede os på rejsen til Grækenland så godt, vi kan.

Gode tilbud på rejser nu

Vi har da også allerede set på forskellige rejsesites tilbud om rejser dertil. De bedste tilbud var på denne hjemmeside. Vi er sådan set lige i den fase, hvor vi skal vælge: En rejse til Kos eller Kreta. Valget er svært. Vi har jo læst om de spændende oplevelser, som begge steder kan tilbyde os. Det ender nok med, at vi slår plat og krone om, hvor vi tager hen. Vi håber derfor på, at det sted, vi havner, vil kunne leve op til vores store forventninger.

Ja, vi skal afsted i højsæsonen næste år. Anderledes kan det ikke blive. Derfor håber vi også, at der ikke vil være flyforsinkelse til Kos eller Kreta ikke vil forekomme den dag, hvor vi skal rejse. Ellers kan det blive lidt svært, med to små børn.