Manglende motion

Jeg indrømmer det med det samme: Jeg er en af dem, der får for lidt motion. Eller rettere: Jeg fik for lidt motion, for det er nu ændret via den bedste investering, jeg har gjort i flere år. Jeg bor i det nordlige Norge, og vejret heroppe er ikke til gåture, cykelture eller løb ret mange uger om året, og d ajeg har over 90 kilometer til nærmeste gymnastikcenter, var der kun én vej frem: Jeg investerede i et godt løbebånd. Og det skulle vise sig at være vejen frem for mig (og for min kæreste også). Altså udover en nem slankekur selvfølgelig.

Tilbage i form

I dag er vi begge to kommet tilbage i fin form, og det er efterhånden nået dertil, at vi overvejer at købe endnu et løbebånd, så vi kan løbe sammen. Vi har plads til det, og vi kan faktisk stille vores løbebånd op, så vi har udsigt ud over fjorden her, mens vi løber. Det er ganske inspirerende at kunne se ud over det her under “løbeturen”:

Lad dig ikke snyde af billedet – det er taget sidste forår på en af de få dage hvor det faktisk var vejr til at løbe ude.

Hvilket løbebånd er så bedst?

Det er nok en smagssag. Jeg kiggede på løbebånd fra både Rebook, Kettler og Alaska, før valget faldt på et fjerde – nemlig et Weslo Compact. Men igen: Det er i høj grad op til smag og behag, så længe du bare vælger noget i en god kvalitet. Det skal nemlig fungere HVER gang, for ellers går du kold i at bruge det.

Jeg har tabt 8 kilo, siden jeg fik løbebåndet, og mit velbefindende er blevet meget, meget bedre. Så det har været en 100% succes, jeg godt kan anbefale til andre.