Renovering og vinduer

Nu er det sådan, at vi i de sidste måneder har brugt mange penge på at sætte vores bolig i stand. Vi har fået nyt – og meget lækkert – badeværelse. Vi har fået nye vinduer. Ja, det var på mit initiativ. Jeg sad en aften og kedede mig grundigt. Da jeg tænkte på alle de forbedringer, jeg gerne ville have i huset, gik jeg bl.a. ind på Google og søgte efter ”Nye vinduer Sjælland” og fandt et firma, som havde rigtigt gode tilbud – og en masse information om vinduer. Og firmaerne, de samarbejder med. De havde artikler om vinduer fra Velfac. Der var også artikler om vinduer fra Rationel og mange andre af deres leverandører, som jeg ikke lige kan huske navnene på.

Virkelig god service

Jeg kontaktede firmaet – skift-vinduer.dk, og de sendte en ekspert, som gav mig nogle gode råd. Jeg tog imod rådene med glæde. Overvejede. Talte med arkitekter. Talte med bygningskyndige. Talte endog også med kommunens byplansafdeling, som er ansvarlig for alle byggetilladelser. Jeg tog en beslutning og fik et godt tilbud fra firmaet.

Efter endnu flere overvejelser og mange dybe granskninger af vores økonomi og opsparinger besluttede jeg, at vi skal have både nyt badeværelse, køkken og vinduer. Jeg kunne se, at vi har pengene. Det er ikke helt billigt at lave en næsten totalrenovering af bad, køkken, vinduer og andre småting.

Men efter en kort samtale med min partner, hvor jeg fremlagde alle fakta og budgetter, gav jeg mig selv et OK til at fortsætte med at realisere planerne.

Projektet gik i gang

Vi fik tilkaldt montører, håndværkere og specialister. Vi levede i et byggerod i ca. 3 måneder. Vi – min partner og jeg – skændtes i den periode om, hvor længe det skulle vare.
Efter 3 måneder var det overstået. Vi havde fået renoveret vores bolig. Vi havde fået nye og gode vinduer i boligen – rigtige designervinduer. Et superlækkert badeværelse. – Og et køkken, der bare er til ren misundelse for enhver madglad person i hele landet.

Vi nyder det!

Og hvad er der så sket siden da? Ja, vi har levet med Covid-19. I lang tid. Og jeg tænker ofte på, at vi er ret heldige, fordi vi fik muligheden for at lave forbedringerne i vores bolig. Heldige? Ja, vi har betalt for forbedringerne. Alligevel så anser jeg os for heldige, fordi vi har gode og tætte vinduer. Vi kan nyde vores udsigt. Vi kan nyde at få et bad uden at føle den der halvmiserable tristhed, det er at træde ud på et koldt badeværelsesgulv. Vi kan sidde i vores udestue og nyde udsigten ned over sundet. Har du nogensinde tænkt på, hvor mange mennesker der sidder i deres bolig, lukket inde på grund af Covid-19, og som ikke kan komme ud i den friske luft. De er tvunget til at se livet udspille sig uden for deres vindue, som ofte ikke er helt tæt.

Ja, jeg er taknemlig for at være et af de få meget heldige mennesker, der har råd. Og rent ud sagt: Det bør du også være, hvis du læser dette her. Fordi: Læser du dette her, så har du tiden, lyset og modet.