Trådløst er bedst

Der har været mange forberedelser i forbindelse med vores nært forestående tur rundt i Europa med vores trofaste campingvogn som basis. Min kone og jeg har planlagt at bruge tre sommermåneder på at køre Europa tyndt. Det er et mangeårigt ønske, der nu kan gennemføres, fordi vi begge er gået på efterløn.

En af de ting, vi har brugt noget tid på at ændre ved campingvognen, er faciliteterne omkring madlavning. Der er for eksempel ikke nogen egentlig bageovn i vognen, som komfurmæssigt er udstyret med tre gasblus og ikke mere. Min kone vil gerne have mulighed for også at lave noget mad, der kræver en ovn, så vi har været ude at investere i en bordovn (se bordovne her), som vi kan have stående på køkkenbordet ved siden af gasblussene.

Selv om der er tale om en campingvogn, valgte vi at købe en ganske almindelig ovn, der skal fodres med 220 volt. Det er jo sådan, at man på alle moderne campingpladser slutter almindelig netstrøm til vognen, når man har fået den stillet på plads, og så kan man bruge ganske almindelige elektriske apparater.

Det afskærer os ganske vist  fra at bruge ovnen, når vi er på farten og for eksempel holder pause på en rasteplads, men det mener vi bestemt, at vi kan leve med.

Da jeg var i byen for at købe ovnen, valgte jeg at forkæle min kone lidt ved også at indkøbe et trådløst stegetermometer. Det får vi ingen bøvl med, da det er batteridrevet og dermed uafhængigt af strømtilførsel.