Rejser på den rigtige måde med billeje Flensborg

Jeg kan ikke lide fly rejser, for jeg kan på ingen måde holde ud, at sidde inde i sådan en ting. Jeg gider ikke tage på bus rejser, for det tager bare alt for lang tid inden man kommer frem. Jeg gider heller ikke sidde i en bus, for jeg keder mig næsten med det samme, hvis ikke jeg har noget af lave. Jeg har derfor for mange får siden besluttet mig for, at hvis jeg bruger billeje i Flensborg, så er det den rigtig måde at holde ferie på for mig.

Når jeg selv kører, så keder jeg mig nemlig ikke på samme måde,for der er det jo vigtigt at man holder øje med vejen etc. Jeg er derfor meget mere afslappet på en eller anden måde, når jeg selv er kørt på ferie. Grunden til at jeg ikke køre i min gamle bil er, at jeg har en halv gammel Skoda, som jeg på ingen måde tror kan holde til en så lang køretur. Jeg elsker at ligge ned af den tyske motorvej og så kører giv den gas. Jeg ved godt at det vil lyde underligt for nogen, men jeg synes bare det er afslappende at sidde der bag rattet. Jeg føler mig på en eller anden måde super godt tilfreds.

Når jeg kører ned af den tyske motorvej, så er det utrolig svært for mig, at stoppe igen. Jeg plejer at leje en stor bil, og det giver bare en helt anden fornemmelse, end den jeg har til hverdag.