Tilbygning

Altså hvor meget koster tilbygningen pr. m2 ved et forestående salg af huset? Så længe du får mere for huset efter ombygningen, end du gav for selve ombygningen, tegner det til en god investering.

En kælder med høje vinduer, pr. m2 repræsentere ca. 50% af husets m2 pris. Handles dit hus til 40.000 kr. pr. m2 kan du regne med at en kælder vil indbringe ca. 20.000 kr. pr. m2.

Bedre i højden end i bredden

Det er omkring 10-20% billigere at bygge i højden end i bredden, og her har vi kun tænkt på udgifter til byggematerialerne. For at finde ud af om en tilbygning kan betale sig, skal man trække etableringsomkostningerne fra det tilbyggede antal m2. salgsværdi.

​Du skal også tage højde for hvor i landet huset ligger, der er kæmpe forskel på m2 priser fra København. Og til sønderjylland derudover er der også det estetiske at vurdere, det skal passe til husets stil og byggeår. bliver der f.eks. vandkig ved at bygge 1. sal på, så stiger salgsværdien væsentlig, og procentvis for du meget mere får dine penge.

Som hovedregel kan du altid få fuld pris for de m2 du bygger ovenpå, til gengæld skal du kun regne med 75% af huset normale m2 pris ved pæne fritstående tilbygninger og anneks. Vi kan anbefale dig at

Tagrenovering

Trænger det gamle tag til tagrenovering, så find en tagdækker! Eller ønsker du mere plads ? Har du specielle ønsker til arkitekturen vedr. dit tag ? Skal dit nye tag være med flotte glaserede tegl, eternitplader eller skal det være den nemme løsning med stålplader ovenpå dit eksisterende tag?

Det er dig der vælger, men du vælger bedst når du kender de forskellige løsninger og økonomien bagved. ​Det er også vigtig du gøre dig klart hvilket tag du ønsker. Ting som lysindfald – syd og nord – arkitekturen – omgivelserne er bare nogle af de overvejelser du bør gøre dig, så du sikre dig dit tag bliver en langsigtet glæde.​​

Renovering af dit gamle tag

Står dit tag overfor ønsket om en tagdækker på besøg – så indhent Tømrer og Snedker tilbud  via Novaindex.com. Vi opretter spær, lægter og ligger tegl eternitplader eller skifertag på. Dit hus bliver som nyt, og så er det ikke så omkostningsfuld som en helt ny tagkonstruktion. Vi er super dygtige taglæggere og har mange års erfaring.

Har du lyst til at høre mere om muligheden for tagrenovering af en tagdækker i hele Danmark så kontakt os på Novaindex.com og få et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Indhent tilbud her​ på tagrenovering

Renovering af køkken

​Vi har mange års erfaring med opsætning og renovering af køkken, og vi kommer gerne med idéer og forslag, hvis du ønsker inspiration til projektet. Ofte kan det være godt med et ekstra sæt øjne for at få øje på de mange muligheder, der gemmer sig.

Hvorfor renovering af køkken?
Det er ikke altid nødvendigt at investere i et nyt køkken, hvis du faktisk er glad for dit nuværende. Med en renovering af dit køkken kan vi ændre i opbygningen, lægge nyt gulv, give nye muligheder for placering af elementer samt renovere låger eller andet, som trænger til et ansigtsløft.

Er der mulighed for det i boligen, kan der også skabes mere luft i køkkenet, hvis man kan inddrage plads rundt om. Det kunne eventuelt blive til en spiseplads i køkkenet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en renovering af dit køkken eller opsætning af et nyt, er du meget velkommen til at kontakte os via firmaregisteret Novaindex.com. Vi har mange kunder overalt, men vi tilbyder renovering og opsætning af køkkener til kunder inden for en større geografisk radius.