Et liv uden rejser?

”Når man ikke kan rejse, så lever man ikke.” Det er min omskrivning af, hvad HC Andersen har sagt. At rejse er en del af mit liv. Bogstaveligt talt. Og jeg har virkeligt lidt i de sidste rigtig mange uger, hvor grænserne har været lukkede. Og til dels stadig er det.

Snarlig åbning

Jeg glæder mig til, at der snart bliver åbnet totalt igen. Og det tyder alt jo på, at det snart bliver. Heldigvis. Det vil gøre, at jeg sætter mig til skærmen, og leder intensivt efter flybilletter. Jeg har en liste så lang over steder, jeg skal hen. Og jeg skal gerne nå de fleste af dem i løbet af sommerferien. Hvis det kan lade sig gøre altså.

Værd at lede efter billetter

Som regel leder jeg altid først efter billige flybilletter. Det kan betale sig. Men kan jeg ikke finde billige flybilletter til det sted, hvor jeg vil hen, ja så må jeg jo købe almindeligt prissatte flybilletter. Det vælter ikke min økonomi. Men det er da irriterende, hvis jeg vil afsted på en bestemt dato og ikke kan finde billige flybilletter med afgang lige præcist den dag. Min veninde har et sommerhus nede ved Barcelona – hun er også frustreret. Se her.

Skal vi til Berlin?

Men nu, hvor det ser ud, som om at grænserne åbner igen, så går jeg en lidt anden vej. Jeg starter ikke med at finde billige billetter. Jeg starter med at finde flybilletter til Paris og Berlin. Det er nemlig de to steder, der står øverst på min liste. Foreløbigt har jeg fundet flybilletter til Paris, som passer på de datoer, jeg har fastsat. Flybilletterne til Berlin er jeg ved at opspore nu.

Det er åbenbart et meget populært rejsemål. Det kniber lidt med at finde flybilletter til de datoer, jeg har fastsat. Måske bliver jeg nødt til at skubbe rejsen en dag frem eller tilbage. Det er ok. Bare jeg finder billetterne, så jeg kan komme afsted.