Gratis terrassevarmer

Mine svigerforældre er efterhånden kommet godt op i årene, og nu er de altså blevet for gamle til selv at kunne klare hus og have. De senere år har min kone og jeg hjulpet dem med haven og forskellige praktiske ting både indendørs og udendørs. For eksempel trådte jeg til, da de sidste nytårsaften fik sprængt deres postkasse af et kanonslag, så der skulle opsættes en ny.

Men nu har de selv valgt at sige stop, for de magter stort set ikke længere at nyde haven eller terrassen, og for noget tid siden søgte de kommunen om en ældrebolig. Samtidig hjalp vi dem med at få sat huset til salg.

Begge dele er nu faldet på plads, og til den første skal de flytte deres bohave ud af huset og ind i den nye ældrebolig – eller i hvert fald den del af møblerne, som der er plads til. Det er os, der står for flytningen, for de har ikke alverden at slå til Søren med, så vi sparer et flyttefirma og nøjes med en lejet bil og hjælp fra vores to voksne sønner, der gerne agerer flyttemænd.

Sidste weekend var vi ude hos mine svigerforældre, som havde bedt os komme, så vi kunne udvælge nogle effekter, som de ikke længere kunne bruge. Der var ikke meget, vi havde lyst til at overtage, men vi tog dog gerne imod deres terrassevarmer, som ikke er ret gammel.

Der var også lidt værktøj, og jeg glæder mig især over svigerfars lækre Makita boremaskine, som nu er min.