Hold styr på træningen

Motion, styrketræning, løb og vægttab er alle blevet store dele af vores hverdag henover de sidste mange år. Når man så er ude og røre sig, hvad enten man gerne vil tabe sig eller forøge sin muskelmasse, så er man nød til at have en måde at følge udviklingen på.

Der er det at de fleste har en helt almindelig badevægt derhjemme, der måler hvor meget du vejer i kilo. Men det er ikke længere nok, eftersom man ikke kan følge med i hvor meget ens krop så består af fedt eller muskler.

Derfor er man nød til at anskaffe sig en badevægt der kan måle ens fedtprocent også som minimum. Er du skeptisk foregår det ved at vægten sender nogle elektriske impulser igennem din krop, der måler nogenlunde hvor meget fedt der er, fordi fedt er sværere for strømmen at komme igennem end dit vand.

De fleste billige badevægte måler kun fedtet i dine ben, så hvis du er meget muskuløs på overkroppen er det ikke til at se.

Derfor skal du anskaffe dig en ordentlig badevægt og her bliver især Tanita BC545 meget anbefalet, der kommer med fuld krops fedtmåling. Den bliver anbefalet af både bodybuildere der synes den er meget brugervenlig og masser af brugere på nettet.

Den er desuden meget familievenlig, da den kan skelne mellem børns og voksnes fedt.

Prisen ligger så til gengæld også i den dyre ende, hvor du skal slippe 1999 kroner for badevægten. Du kan i stedet prøve deres model BC575 til 460 kroner, der ligeledes for mange gode anmeldelser med på vejen og som har alt det en god badevægt skal have, med præcis måling af fedt og muskelmasse.