Styr på køkkenet

Jeg havde efterhånden længe haft brug for en opgradering af mit køkken, som havde set bedre dage for år tilbage. Jeg gik derfor på tilbudsjagt, da jeg både skulle have nyt køleskab, kogeplade og andre hjælpemidler til et lækkert køkken. Læs her, hvordan jeg fandt de bedste priser på mine produkter.

Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at køkkenet er det vigtigste rum i mit liv. Her søger jeg hen, når jeg efter en lang dag skal have tanket op, og her samler jeg familien efter en lang dag for os alle. Derfor skal køkkenet også være lækkert at være i, og det skal bringe glæde frem for irritation, når man bruger tid i køkkenet.

Mit køkken har længe trængt til en overhaling, og det fik det så for et par måneder siden. Jeg gik nemlig på jagt efter nye hårde hvidevarer, da bl.a. mit køleskab og min kogeplade ikke længere fungerede helt efter hensigten. Jeg blev anbefalet at besøge Skousen, som har et imponerende udvalg af hårde hvidevarer. Priserne er samtidig rigtig gode på shoppen, og da jeg ovenikøbet fandt en rabatkode til Skousen hos Rabatbanditten, var der lige pludselig mange penge at spare.

Køleskabet

Køleskabet er vel nærmest køkkenets omdrejningspunkt. I en familie med fire børn bliver det hurtigt fyldt og tømt mange gange på en uge, og det stiller både krav til kvalitet og rummelighed. Vores gamle køleskab var begyndt at tabe vand, og der var heller ikke plads nok til mad til seks mennesker, som alle spiser som voksne.

Hos Skousen fandt jeg mange modeller og varianter, og jeg kunne vælge mellem alle de bedste mærker inden for køleskabe. Jeg overvejede længe et amerikanerkøleskab, fordi det har en masse luksusfunktioner, og pladsen ofte er rigtig god. Udvalget var da også stort her, men jeg valgte at gå med et traditionelt køleskab. Jeg fandt en rabatkode til Skousen fra Rabatbanditten, og da køleskabet i forvejen lå noget under andre udbyderes pris, gjorde jeg en rigtig god handel. Rabatkoden skaffede mig nemlig 10 procents rabat.

Kogepladen

Også min gammeldags kogeplade stod for tur, og her var jeg virkelig opsat på at finde et unikt produkt, som kunne øge min lyst til at stå i køkkenet. Jeg kiggede blandt andet efter:

  • Hvilken kogepladetype er den dyreste, og hvor får jeg mest for pengene?
  • Hvad kan et gaskomfur sammenlignet med fx induktion?
  • Hvad passer bedst ind i mit nuværende køkken?

Det stod mellem gaskomfur og induktion, og sidstnævnte løb med sejren for mig. Det skyldtes blandt andet, at det passede bedre ind i mit relativt moderne hjem, og jeg kunne komme hurtigt i gang med min madlavning. I dag er jeg rigtig glad for den induktionsplade, jeg købte hos Skousen.

Elkoger og kaffemaskine

Jeg ledte også efter lidt mindre ting til køkkenet, blandt andet elkoger og kaffemaskine. Også her blev jeg mødt af et stort udvalg hos Skousen, og priserne lå et pænt stykke under, hvad jeg havde forventet. Jeg fik herudover gode rabatter, og jeg endte faktisk derfor både med at købe stempelkande, filtermaskine og elkoger med hjem til mit ”nye” køkken.