Store opgaver i Word

Min kære hustru er gymnasielærer, og hun bruger word rigtigt meget. Det vil sige, ja – hun bruger det rigtigt meget, men nu ikke i forbindelse med hendes job, men mere i forbindelse med de bøger hun skriver. Når det så er sagt så er det nu det samme jeg vil snakke om i dette lille indlæg. For Word, er i min optik et fint program hvis man skal lave skabeloner og få rigtigt godt styr på breve etc. i en virksomhed. Der findes super mange muligheder, for virkelig at lave tidseffektive og smarte wordskabeloner i Word. Jeg har flere gange overværet Helle fra Wordspecialisten arbejde med skabeloner og hun kører bare derudaf og de skabeloner hun laver for hendes kunder det er godt nok imponerende. Hun laver færsige skabeloner – jeg afholder kun kurser i det og generelt word kurser igennem officekonsulenterne.

Så overværede jeg en dag min kære hustru sidde og arbejde på nogle af elevernes store opgaver. Både fordi hun skulle rette noget, men også fordi hun skulle lave en vejledning til hvordan hendes elever kunne bruge eksempelvis track changes i Word. Jeg må godt nok sige, jeg blev meget imponeret over hvad Word egentligt kan. Ikke bare i forbindelse med skabeloner – men også til opgaver. Der er nok en grund til at programmet er blevet så poulært. Jeg er jo medlem af flere forskellige foreninger og her sidder vi troligt og sender word dokumenter frem og tilbage. Aldrig har vi dog overvejet at bruge Track Changes – men det skal vi da klart til.

Så arbejder du ikke med word endnu, så kan jeg varmt enbafele dig at kigge på det. brug eventuelt en guide hos microsoft til dig. Du kan selvfølgelig også se nogle forskellige kurser her.