3 ting du kan gøre i drivhuset i foråret

Hvis du har fået dig et nyt og lækkert drivhus, eller hvis du stadig har dit gamle solide drivhus, men bare ikke kan vente på at komme i gang med at arbejde i det, så kan det være en god ide at læse med her. For her får du nemlig tre ting serveret, som du kan begynde at lege lidt med, selvom kalenderen kun viser forår, og det rigtige sommervejr ikke helt er brudt igennem skydækket endnu.

Selvom man ikke skulle tro det, så er der altså nogle ting, du godt kan begynde at dyrke allerede i marts måned, hvor vi lige er skiftet væk fra den kolde vinter. Det er sådan noget som radiser, som du allerede i årets tredje måned godt kan begynde at så. Derudover kan det også være en ide at fremdrive purløg, hvis det skulle være noget for dig.

Derudover kan du også gå i gang med at pudse ruderne. Det er noget, man let kan gøre, selvom det måske stadig er lidt køligt i luften udenfor. Det handler bare om at have en god trøje på, når man går i gang med at pudse vinduerne udenfor.

Og når du så er ved at være træt i benene, så kan du jo stille og roligt indrette din egen lille krog inde i drivhuset, hvor du kan sidde og nyde udsigten til haven mens du får dig en rolig kop kaffe. Så kan du lige sidde og slappe lidt af, inden vinduerne igen kalder.