Sådan sparede jeg mig til en ferie

Nu kan du mene, hvad du vil om det faktum, at jeg har fem døtre. Sådan er det bare, og det er klart, at det ikke er uden omkostninger at holde fem tøser ved lige 🙂 Nu er julen jo tæt på, og de fem tøsebørn, der er i alderen fra 9 til 17 år (jeps – vi var effektive i avlsarbejdet), ønskede sig alle som én det samme: En bærbar! Ak og ve – det er jo ikke ligefrem det billigste gaveønske, man kan forestille sig, men mine små prinsesser skal have det bedste, jeg kan give dem. Den bærbar, de ønskede sig, kostede 5.490 kr. pr. styk altså…. For dælen da!

Jeg holdt en lille palaver med lillemor om det, og hun mindede mig om, at hun og jeg jo altså også gerne vil på ferie i det nye år. Det havde jeg ikke glemt, og jeg lovede hende at finde på en god og kreativ løsning.

Ved at tale lidt med forskellige rødder i mit netværk ude på arbejdet (jeg er på en olieplatform i Nordsøen), fik jeg fundet ud af, at der er et sted, der finder og sammenligner priserne på bærbare: Pricerunner.

Nå – det skulle da selvfølgelig prøves, og så kom dette års bedste overraskelse: Den bærbar, som jeg havde fundet til 5.490 kroner, fandt jeg magen til på Pricerunner til 3.990 kroner. 1.500 kroner gange fem – det er 7.500 kroner og nok til at sikre lillemors og min ferie i det nye år. Så jeg bestilte sgu lige 5 af de der bærbare 🙂

Jeg er ikke nærig og alt det der, men det er da noget af en besparelse ikke at udnytte, ikke?