Bedste narkotests på markedet?

Jeg sidder i en stilling som rådgiver for en lang række virksomheder i Skandinavien, og mit speciale er noget så “eksotisk” som “medarbejderkultivering”. Ingen er i dag i tvivl om, at samtlige medarbejdere i en virksomhed trækker på samme læs, når det gælder om at tegne virksomheden udadtil såvel som indad. Og det betyder også, at det har konsekvenser, hvis nogen falder udenfor normen så at sige. At falde udenfor ser jeg desværre oftere og oftere i takt med, at folks holdning til narkotiske stoffer blødes op. Og det har skabt et latent behov for at at benytte narkotest i virksomheder som aldrig før.

At teste for narko kræver godt grej

Jeg har den holdning, at man bestemt ikke skal tage let på det indgreb i folks privatsfære, det umiskendeligt er at teste for stoffer. Det skal foregå værdigt, og det skal frem for alt foregå med pålidelige testmetoder, så man undgår falske positiver. En falsk positiv er en ualmindeligt ubehagelig oplevelse, der sætter den testede og uskyldige i en yderst ubehagelig situation, der varer lige til en ny test er udført.

Ofte bliver jeg spurgt, hvordan det skal gribes an – og ikke mindst om det bedste sted at købe narkotests. Jeg har efterhånden været gennem alle dem, der leverer, og i dag er jeg skråsikker i mine anbefalinger til mine klienter: Jeg anbefaler dem at købe dem hos Ferle, der driver hjemmesiden http://www.narkotikatest.dk/

De er ikke nødvendigvis de billigste på markedet, men de er dybt professionelle, og deres mange forskellige tests er af ypperlig kvalitet. Og det SKAL de være! At spare på noget så væsentligt er dumt og respektløst overfor de ansatte, der risikerer at skulle lade sig teste med tests, der ikke er præcise nok.

Jeg anbefaler også altid, at man har rigeligt på lager til at kunne dobbeltteste, så en evt. positiv test altid følges op af endnu en test. Viser den sig også positiv, skal der udtages en professionelt udført laboratorietest, før der skrides til nogen form for konsekvenser for den ansatte.