Single og sexlegetøj

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville begynde at bruge sexlegetøj, men efter man har været single i over 6 måneder, så var valget ikke så svært.

Det er cirka 6 måneder siden, at Torben forlod til fordel for en 19 årig pige ved navn Johanne. Det kom som et kæmpe chok, da han fortalte mig nyheden. Det var måske ikke så meget det, at han ville forlade mig, for det havde gået rigtig dårligt i lang tid, men det var nærmere det, at Johanne er så ung en pige.

Torben er jo 31 år, så det er i mine øjne helt vildt. Jeg er selv 38 år, så egentligt kan jeg godt forstå, at han finder Johanne tiltrækkende, men alligevel…

Nå, men for cirka en uge siden fik jeg en utrolig lyst til at dyrke sex, men uden en sexpartner, så er det en smule svært. Jeg ringede derfor til min veninder, Sonja, som anbefalede mig at købe sexlegetøj i en online sexshop.

Det havde jeg faktisk ikke overvejet, fordi jeg egentligt ikke tænder på dildoer og vibratorer, men et eller andet skulle der jo ske. Jeg gik derfor på nettet og fandt sexshoppen ABBI-Sexartikler.dk, som forhandler alle slags sexartikler.

Det var bestemt ikke svært at finde nogle gode sager, og jeg endte med at bestille en Magic Wand vibrator med orgasmegaranti, samt en buttplug og noget glidecreme. Dagen efter kom pakken, og jeg tog straks tingene i brug.

Og skuffet blev jeg i hvert fald ikke! Magic Wand vibratoren gav mig orgasme allerede efter 3 minutter. Om det var fordi, at jeg havde buttpluggen oppe i numsen samtidig med, det ved jeg ikke, men fantastisk var det bestemt.

Jeg har dagligt brugt mit sexlegetøj, og jeg har endda købt endnu mere, nu hvor jeg har fået blod på tanden 😉 Så til alle jer single kvinder ude i det ganske land, anskaf jeg sexartikler, det er simpelthen bedre, end I er klar over…