Service i børnetøjsbranchen

Det er altså ikke alle, der har fanget hemmeligheden i forhold til service. Hemmeligheden er jo, at i et marked med stor konkurrence og nærmest ens priser, er det de butikker med den bedste service, der trækker det længste strå! Og når vi taler om konkurrence, kan vi næppe undgå at tale om markedet for børnetøj online.

I maneg år var det nærmest god stil at starte en butik med børnetøj, når man som kvinde gik på barsel. Og resultatet af den trend er da heller ikke udeblevet – priserne er knivskarpt i bund, for mange af de nyetablerede butikkers ejere aner ikke noget om at drive forretning. Men udskillelsesløbet er ved at være kørt til ende, og der tegner sig et billede af, hvem der bliver tilbage. Og det er alle butikker med en god service og en købmandsmæssigt forsvarlig drift.

Lad os i flæng nævne butikker som Houseofkids, Pomdelux, smartkids og naturligvis funkylittlemonkey.dk

Sidstnævnte butik med børnetøj online er en af de gamle og en af dem, der har virkeligt fine anmeldelser hos Trustpilot og andre steder på nettet. Og det er ikke uden grund, for her har ejerne formået at kombinere et meget højt serviceniveau med attraktive priser og et enorm udvalg af børnetøj af enhver art.

Se blot et enkelt eksempel – nemlig deres udvalg af Ver de Terre børnetøj: http://www.funkylittlemonkey.dk/shop/ver-de-terre-59c1.html