Sådan bærer du smykker!

Nogle gange kan det være svært at holde sig opdateret med trends. Modeverdenen bevæger sig så hurtigt. At bære smykker er en let måde at svælge i trends, mens du bevarer din personlige stil. Smykker behøver ikke at være så dyre, og de kan fås i enhver størrelse og farver og kan tilføre masser af variation til din garderobe. Hvordan kan du så friske din garderobe op med smykker? Det giver vi et par svar på her.

Georg Jensen

Armbånd: Armbånd er lette at få ind koopereret i din garderobe. Og de kan være meget alsidige. Det kan være tykke ringe, det kan være kæder eller armbånd med charms. De kan også være flettet af farvet læder eller være klassiske. Georg Jensen Smykker har mange klassiske armbånd, du kan have som en del af din garderobe resten af dit liv. Prøv for eksempel at sætte et bredt rødt armbånd til en sandfarvet kjole eller måske til et par jeans og en soltop.

Ole Lynggaard

Halskæder: Halskæder og sjove og iøjnefaldende. Sørg for at have en lang kæde og/eller en kæde med et vedhæng. Det kan også være en lang perlehalskæde i forskellige farver, der matcher dit outfit. Prøv for eksempel en lang guldhalskæde sammen med et jakkesæt. Du finder mange spændende halskæder fra for eksempel Ole Lynggaard Smykker. Se bare her.

Øreringe: Øreringe kan variere lige fra små enkle perler til lange øreringe med kæder eller sten. Det kan også være ringe i forskellige størrelser og i alt lige fra sølv, guld eller rosegold til noget med sten. Et par store øreringe kan gøre selv et par jeans hot til for eksempel til en tur i byen.

Ringe: En af de mere populære ringstile i dag er cocktailringen. Cocktailringen har en stor sten i for eksempel en farve eller en sten. De er meget dramatiske i iøjnefaldende, men kan stadig bruges i et utal af situationer.