Rejsetips til dig fra mig

Jeg ELSKER at rejse og se nye lande, steder og kulturer. Jeg kan godt lide en nøje planlagt tur, hvor jeg har undersøgt destinationen på forhånd, og jeg kan godt lide, hvis jeg ser en billig flybillet bare at tage impulsivt af sted.

Jeg rejser så tit, jeg kan få råd og tid til det, så jeg er tæt på at være noget af en super globetrotter J Mine venner spørger mig tit om råd til, når de skal ud at rejse både om destinationer men også om generelle rejsetips. Sidstnævnte generelle rejsetips har jeg samlet sammen, så jeg altid har en liste at give dem, og så kan vi altid snakke ud fra det, og løbende får jeg jo bygget på min liste. Har du måske noget at tilføje, så sig endelig til. Her kommer de:

Tålmodighed er vigtigt

Stress ikke ud over de ting, du ikke kan kontrollere. Livet er for kort til at være vred og irriteret. Nåede du ikke bussen? Der kommer jo en anden osv.

Stå tidligt op

Når du står tidligt op, har du attraktionerne mere for dig selv og undgår de store køer.

Le af dig selv

Bare kast dig ud i nye oplevelser. Måske ved du ikke lige, hvordan du gebærder dig i en ny situation, men tag ikke dig selv så alvorligt, og bare gå med strømmen og le af dig selv.

Sørg for ekstra kontanter

Måske virker en hævemaskine ikke? Måske er banken lukket? Sørg altid for at have kontanter på dig.

Mød de lokale

Snak ikke kun med andre rejsende, men gør en dyd ud af at få talt med nogle af de lokale. Smil og sig hej, og vær opmærksom på dit kropssprog. Er du imødekommende, vil de som oftest også være det.

Tag masser af billeder

Skyd løs! Du vil være glad for at have dem.

Spis lokal mad

Undgå turistrestauranter og smag på den lokale mad. Spørg de lokale efter, hvad og hvor de vil anbefale.

Klar til at tage af sted? Jeg har netop købt en flybillet til Barcelona og kan slet ikke vente med at komme af sted og se La Sagrada Familia med mere. Hvor går din næste tur til?