Rabaldermusik :-)

Vi var lidt nervøse for, hvad der nu skulle ske, da indehaveren af den musikforretning, som vi bor lige oven over, en dag fortalte, at nu gad han bare ikke arbejde længere, og det var på tide at gå på pension. Han ville forsøge at sælge sin forretning, men hvis det ikke lykkedes, var der nok nogen, der kunne bruge lokalerne til noget andet. Vi frygtede, at der kunne blive tale om en eller anden larmende aktivitet.

Men sådan gik det heldigvis ikke, for han solgte sin forretning til en yngre mand, der i nogle år havde bestyret en musikforretning i nabobyen og nu gerne ville være selvstændig.

Han har ændret en del på butikken, som nu i langt højere grad henvender sig til det unge og musikinteresserede publikum, og udvalget af musikinstrumenter henvender sig mere til rockmusik end til klassisk musik.

For os har det betydet noget mere støj, men heldigvis kun i forretningens åbningstid, og da er vi jo normalt på arbejde, så det er ligegyldigt. Den nye musikhandler spiller konstant musik fra en båndoptager – du kan se sådan en båndoptager her: http://www.danguitar.dk/group.asp?group=378 – i butikken, så de unge kunder kan føle sig underholdt, når de kommer ind i forretningen. Der er tale om det, min mand kalder for rabalder musik, for han bryder sig ikke meget om hård rock.

Det er også i udpræget grad af hensyn til det unge publikum, at musikforretningen konstant kører et flimrende lysshow på den ene væg. Det ser ganske flot ud, men det må nu være irriterende for indehaveren og hans assistent.