Det billigste tilbud på bredbånd

Det er noget af en begivenhed i en familie, når husets eneste datter skal flytte hjemmefra og til at klare sig selv. Vores datter, Ulla, afsluttede i forsommeren sin studentereksamen og har valgt at læse jura i København. Det valg traf hun for længe siden, så vi har brugt en del tid på at finde en bolig til hende. Det lykkedes her for nylig i form af en lille ejerlejlighed, som vi har købt, hvorefter vi vil leje den ud til Ulla for en husleje, som selv den fattigste kirkerotte kan betale.

I løbet af sommeren har Ulla været i København et par gange for at gå i gang med indretningen af sin nye lejlighed. Forleden dag ringede hun hjem og spurgte mig til råds med hensyn til bredbånd, for der er stik til bredbånd i bygningen, men Ullas økonomi bliver selvfølgelig noget stram, så hun vil satse på at finde det billigste bredbånd, der er tilgængeligt på markedet.

Jeg kunne ikke umiddelbart svare hende, for her hjemme har vi bare den samme bredbåndsforbindelse, som vi har haft i en længere årrække, og jeg har ikke gidet interessere mig for, om vi kunne få en tilsvarende forbindelse billigere.

Så jeg sagde til Ulla, at jeg syntes hun skulle gå på nettet og søge efter bredbånd priser. Hun grinede højlydt af mig og spurgte drillende, hvordan hun skulle det, for hun havde jo netop ingen internetforbindelse.

Jeg foretog så søgningen for hende og fandt også en tilpas billig forbindelse, som jeg bestilte.