Pudse vinduer

Vi har et dejligt hus i København – og det har mange vinduer. Det har altid været en hovedpine for os at få pudset vores vinduer, fordi der er så mange. Det gør, at vi trækker at gøre det og tit er kede af at se ud af beskidte vinduer. Vi har en første sal også, så det gør det bestemt ikke nemmere.

For nogle uger siden skulle det så være. Det var perfekt vinduespudservejr, og vi besluttede at få det overstået. Jeg skulle tage vinduerne forneden. Jeg er ikke stolt af stiger, så min mand skulle så tage første sal.

Vi har gjort det en gang før, men denne gang gik det ikke godt. Jeg er ikke klar over, præcis hvad der gik galt, men han faldt bagover og landede på stigen. Han havde mange smerter, og vi tog på hospitalet, og han fik røntgen. De fandt heldigvis ikke noget, men har var gul og blå på både hans overarme og på nederste del af ryggen ned til enden. Han fik noget stærkt smertestillende men havde stadig store smerter den næste dag og havde det nærmest værre, så vi tog til lægen. De sagde, de ikke kunne gøre noget, men gav ham endnu stærkere smertemedicin. De næste dage gik ikke så godt, og han havde svært ved både at sidde og stå. I går nat vågnede han op med kramper i benet.

Vi snakkede med lægen igen, og han anbefalede hvile og at undgå at løfte etc. Han anbefalede, at han hele tiden holdt sig rank og at sove med en pude mellem benene, når han lå på siden for at tage trykket af ryggen. Desuden at sove med en pude under knæene, når han ligger på ryggen. Han anbefalede også at komme is på ryggen, så det har vi gjort. Desuden skulle han strække ryggen, så han ikke blev for stiv. Så nu er vi på is, strækning og stærk smertemedicin for blot at prøve at polere vores vinduer.

København

Denne oplevelse fik mig til at se mig om efter nogen, der fast kunne komme og pudse vores vinduer. Jeg måtte ty til Google for at finde en vinduespudser i København, og glad var jeg, da jeg fandt dette fantastiske koncept, hvor man blot indtaster sine typer af vinder og antal og får en pris med det samme. Man kan også få en fast aftale, og når man har fået 10 vinduespudsninger, får man én gratis – helt som med et pizzakort 🙂

Aarhus er også med

Min søster i Aarhus bruger dem faktisk også: MEM i Aarhus

De var her for første gang i går, og jeg ville ønske, at jeg havde gjort det her tidligere. Søde og rare folk, der var meget professionelle, og gjorde et fantastisk job. Mine vinder har aldrig været så flotte. Og blot tanken om ikke at skulle bekymre sig om beskidte vinduer igen er så herlig, og at vide at de blot dukker op om en måned automatisk.

Min mand har det bedre, og vi skal aldrig polere vinduer igen selv!

Aalborg har også fået MEM Polering 🙂