Find en lastbil

OK – jeg starter altså med at sige, at der er mere skidt end kanel derude, når det gælder diverse sammenligningssites, hvor man kan finde billige tilbud på snart sagt hvad som helst. Det var derfor også med en vis skepsis, at jeg kiggede ind forbi https://www.truck1-dk.com/ i går på opfordring fra en ven i et land langt herfra. Men hold da op – jeg blev overrasket! Og det er faktisk ikke en sammenlignings-hjemmeside men snarere det største marked for køretøjer, jeg har set.

Fantastisk udvalg

Til forskel fra så mange andre steder er der her virkelig god information at hente for de af os, der arbejder i transportbranchen og har ansvar for indkøb af lastbiler, hængere og andet materiel.

Det er reelt set markedet for primært brugte – men også nye – lastbiler, entreprenørmaskiner og mere fra 24-25 europæiske lande samlet ét sted! Det giver os unægtelig et noget bedre udvalg end dengang, vi mere eller mindre var henviste til danske forhandlere.

Med det åbne EU marked er der reelt set ikke nogen forskel i bøvl og papirarbejde på, om vi køber en ny sættevogn, en Volvo trækker eller en maskine i Polen, i Italien eller nede om hjørnet. Men priserne er bedre, og alene det store udvalg er rigeligt argument.

Så nemt – og så er det gratis

Det er overraskende nemt at søge og navigere rundt mellem de titusinder af tilbud, og man kan sortere efter priser, efter årgange og meget andet. Det vel nok mest attraktive er, at det koster absolut intet at bruge markedspladsen!

Det er vistnok sælger, der betaler for at være der – og for os, der skal indkøbe, er det ualmindeligt lækkert, at man kan byde på en bil, beregne prisen på hjemtagelsen og også få alle kontaktoplysninger på sælger.

Jeg vil da tro, at det også må være helt genialt for sælgerne, for der er jo nu engang forskel på, om man kan ramme det danske marked med en annonce for en brugt lastbil – eller hele Europa på én gang!

Denne hjemmeside er simpelthen et skoleeksempel på, hvordan sådan noget skal laves!