Online forbrugslån

Det mest populære lån lige for tiden er et online forbrugslån. I dag gælder det jo om at kunne låne penge hurtigt og billigt. Det er en lånemulighed, der ikke stiller de store spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Efter finanskrisen har folk ikke så mange penge mellem hænderne, og dette gør at mange vælger at optage et forbrugslån. Dette gør de da de gerne vil have nogen penge at bruge på dem selv.

Der er mange forskellige udbydere af online forbrugslån. De har alle forskellige krav til minimums alder, årsindkomst samt hvad der ÅOP er. Det er selvfølgelig også forskelligt fra udbyder til udbyder hvor meget du kan låne. Du kan finde forbrugslån mellem 25.000 og 350.000. Du må ikke være registret i RKI og ÅOP’en ligger mellem 6 og 94% afhængig af udbyder.

Den store fordel er at pengene hurtigt går ind på din konto, og du kan selv bestemme om du skal have ny computer, eller ny bil. Der er derudover heller ingen bankmand der stiller spørgsmål til hvad pengene skal bruges til. Dette gør, at mange mennesker har nemmere ved at optage lån på Trygt.dk på denne måde, da lånemetoden er meget upersonlig.  Der kan være mange penge at spare ved at tage dit forbrugslån det rigtige sted, og det er derfor en god ide at lave noget research, inden du låner.

Pas på når du låner

Det er altid vigtigt at have undersøgt mulighederne, når du skal låne penge. Du skal finde det sted, som passer netop til dit lån, med den billigste rente. Du skulle jo nødig betale mere end højest nødvendigt. Der findes sågar flere og flere lånefirmaer, som tilbyder gratis og rentefrit lån til alle nye kunder.

Du kan altså låne op til 10.000 kr. i 30 dage helt kvit og frit, hvilket hovedsageligt skyldes den intense konkurrence mellem låneudbyderne. Naturligvis vil de online banker også prøve at vise potentielle online bankkunder, at der ikke er noget at være bange for ved at låne penge online. Mange anser måske kviklån for at være farlige med høje renter osv., men i virkeligheden er det vel den vej, det går med alting. Nu om dage foregår alt jo online, så hvorfor kan man ikke optage et hurtig lån online?

Et online forbrugslån reklamerer meget med, at det ikke kræver særlig meget for at søge om et lån, og du kun skal ”Udfylde 4 trin for at låne”. Det er vigtigt, at du kigger på renten, og på ÅOP (årlig omsætning i procent). Dette giver nemlig en indikation om, hvor meget du skal betale, oveni det lånte beløb.

Det anbefales dog, at du ikke optager forbrugslån for at dække andre lignende lån. Sker dette er der nemlig stor chance for at ende i en spiral af ventende kreditorer. Det er på denne måde at folk havner i RKI. Ikke at der er noget galt med for eksempel et SMS kviklån som dem, du finder her:

En god huskeregel er at hvis du ikke har råd til at betale låneudbyderen tilbage, så har du ikke råd til at låne pengene. Misser du afbetalingerne, vil der komme gebyr og rykkere på, og du vil i sidste ende havne i RKI og blive meldt til Inkasso. Du bør altså tænke dig om, inden du ansøger om et online forbrugslån.

Der er i øvrigt et andet fremragende sted online, hvor du kan optage lån fra alle de anerkendte udbydere af online lån, se her.

Ferielån

Er du mere til en traditionel fremgangsmåde, kan du med fordel besøge hjemmesiden for Huskdetblaa, der tilbyder et smukt udvalg af ferielån.  Ja, det er muligt at optage lån til ferie, hvilket de flest måske godt kan bruge efter en gang Corona! Få rejser på afbetaling allerede i dag og kom ned og nyd Sydens sol og sommer om få dage.