Omstillingsanlæg – Jeg er nød til at få anskattet et omstillingsanlæg

Jeg er indehaver af en mindre virksomhed og i den forbindelse er der altid nogle udfordringer der skal løses, og det er nu kommet til at anskaffe et omstillingslæg. Indtil ny har vi klaret os fint med en mobiltelefon hver, men jeg tror bare ikke det er den rigtige løsning mere.

Jeg synes ikke det virker professionelt at vi ikke kan omstille blandt de forskellige telefoner, og har vi en kunde i vores mobiltelefon, så er vi faktisk nød til at enten bede kunden ringe til et andet mobilnummer eller også ringer vi op. Jeg har tænkt lidt over det, og hvis jeg sad som kunde i den anden ende, så ville det bare ikke virke særlig godt på mig. Jeg har derfor besluttet at det må være på tide med et omstillingsanlæg.

Jeg har undersøgt de forskellige muligheder der er med et omstillingsanlæg og har jeg besluttet mig for, at det må være det rigtige at ip telefoni. Det er ikke fordi jeg ved for meget om det, jeg har bare ladet mig fortælle at det er fremtiden telefoni løsning, og når jeg nu skal i gang så kan jeg jo lige så godt få den rigtig løsning første gang, for det er jo ikke fordi det er helt billigt. Min virksomhed er vokset rigtig meget, og jeg har i dag en virksomhed med 20 ansatte, og det hele er bare gået super stærkt, men vi må have ramt et marked der i dag virker næsten umættelig. Det må derfor være på tide at jeg ikke bare tænker salg, men også begynder at tænke lidt på, hvordan virksomheden fremstår, og første trin i denne process er at anskaffe et omstillingsanlæg.