Legetøj – Jeg gider ikke stå i kø i en butik

Min kone har altid sagt til mig, at jeg måske ikke lige er den mest toldmodige mand har har mødt, men på en eller anden måde så må hun jo kunne lide det også. V har været sammen i 17 år nu, og jeg tror da bestemt ikke jeg er blevet mere toldmodig som årene er gået. Nu går der ikke så længe inden man skal i gang med at købe julegaver igen, og jeg kan allerede mærke hvordan blodtrykket begynder at stige.

Jeg ved dog godt der ikke er nogen grund til det, for sidste år startede jeg med at købe legetøj på nettet, og på den måde kunne jeg faktisk slippe for at skulle stå i kø nede i en butik. Det var super smart, og allerede dagen efter jeg havde bestilt, der kom mit lokale postbud med det legetøj jeg har bestilt. Jeg havde godt nok på forhånd regnet med at det ville være let at købe gaver på nettet, men jeg havde da alligevel ikke regnet med at det ville være så let som det rent faktisk var.

I år til den kommende jul, der har jeg så igen besluttet at købe mit legetøj online, for man kan jo lige så godt lade være med at gøre ting der ophidser en, og det er jo mærkeligt altid når jeg kommer ind i en butik at der er allermest travlt, og alle folk skal bare have pakket deres gaver ind, lige når jeg er inde for at købe mit legetøj.