It-support på brugerniveau

Vi havde i lang tid haft store udfordringer med af få vores it til at virke rigtigt i virksomheden. Det var som om alle vore computere, servere og hele vores netværk havde rottet sig sammen mod os. Der gik ikke en dag uden vi havde et nedbrud af den ene eller anden slags, først røg forbindelsen til internettet, så strejkede vores server og snart var vi uden adgang til vores hostede mailløsning. Kort sagt det var noget skidt.

It-supporteren kunne kun snakke om teknik
Den it-virksomhed vi havde tilknyttet var meget svær at samarbejde med, deres tekniker kunne kun snakke om teknik og vi forstod aldrig helt hvad han mente med at vores switch ikke kunne håndtere gigabit, eller vores server mangler ram – i det hele taget var det it-support på et helt forkert niveau.

Derfor gik vi i gang med at lede efter en lokal it-virksomhed, og valget faldt på Solutio fra Silkeborg – en god virksomhed med mange gode tilbud og løsninger. Vi har nu fået god it-support på vores netværk, en stor del af vores it-drift er nu outsourcet, så vi ikke har forretningskritiske servere i huset og vores mail er overført til en løsning med hosted exchange.

Han taler it på dansk
Solutio betjener ikke kun kunder i Silkeborg og Midtjylland, faktisk har de kunder i hele landet og endda også en del i udlandet. Vores nye it-supporter kender alt til netværk, switche, routere, firewalls og servere, men det taler han aldrig om – han får bare tingene til at virke godt og stabil og kan forklare det så vi forstår det. Se det er it-support vi kan bruge til noget.