Navneskifte på modebutik

Hvis du er vant til at købe modetøj til piger online, kender du med garanti Verdious Wardrobe. De har lige skiftet navn til det noget mere mundrette Dressme.dk, og det er sikkert en hel del nemmere at huske. Som mand kan jeg nu godt få mere lyst til at tænke “undress me”, når jeg ser de flotte modeller i det smarte tøj på dressme.dk

 

Udvalget af tøj til piger / kvinder er ganske stort på dressme.dk, og det er nok svært at sige, at de har direkte specialiseret sig i enkelte tøjtyper. Men hårdt presset kan vi da nævne to kategorier, hvor de i hvert fald har noget helt særligt at byde på:

  • Festkjoler – dressme.dk har virkeligt nogle udsøgte modeller at byde på her.
  • Monokini – et nyt og smartere navn for en badedragt, hvis du spørger mig. Men pænt er det!

Det vi kan slå fast er, at dressme.dk ikke er helt som de mange, mange andre modebutikker på nettet. Tøjet er mere specielt og egentlig også lidt mere lækkert, end hvad du ser til hverdag. Og billederne er i en fremragende kvalitet, som ejerne af butikken bestemt godt kan være bekendt.

Det er også ganske nemt at finde rundt i de mange gode tilbud, og selve betalingsproceduren kører gnidningsfrit. Vi ved far venner og bekendte, at kundeservicen er i top også. Altså: Der er ikke rigtigt nogen gode grunde til ikke at besøge dressme.dk, når der skal shoppes smart modetøj til det smukke køn.

Eller hvad siger du? Har du købt tøj hos dem  – evt. da de hed Verdious Wardrobe?