OBH knivsliber er sagen

Forleden havde jeg inviteret gæster til middag, og da jeg stod med det røgede laksestykke, som skulle skæres ud til forretten, blev laksestykkerne trevlede og uens i udskæringerne. Det så ikke indbydende ud, og da jeg kom i tanker om, at jeg til hovedretten skulle skære bøffer ud af en mørbrad gik jeg lidt i panik.

Heldigvis har jeg en rigtig hjælpsom nabo, og med tårer i øjnene fortalte jeg om min fiasko med kødet. Straks tilbød han, at jeg kunne låne hans gode kokkekniv.

Taknemmeligt gik jeg ind til mig selv med en kniv, der skar snorlige stykker mørbrad og som også ordnede et stykke bacon på ganske få minutter.

Dagen efter afleverede jeg kniven til min nabo med tak for lån og tak, fordi han reddede min middag. Selv om min nabo ikke er professionel kok forklarede han mig, at selv om man har en rigtig god og gedigen kniv, er det vigtigt at kniven af og til bliver slebet. Han brugte en elektrisk knivsliber, som han havde købt sammen med den effektive kniv.

Jeg sagde, at jeg hurtigst muligt ville købe en elektrisk knivsliber, og naboen anbefalede en OBH knivsliber, for som han sagde, min OBH knivsliber har holdt i mange år, den er nem at anvende, og som du jo ved, er min bedste kniv ret skarp.

Den elektriske knivsliber er købt, og jeg kan nu se frem til næste gang, jeg skal have middagsgæster, så kan jeg nemlig uden at forstyrre min nabo selv skære bøfferne ud. Og så er det bare med at få forberedt os på, at det nu er ved at være jul. I år vil vi helt sikkert holde en alternativ jul, for det er lige, hvad vi trænger til!