Netdate.dk var det bedste sted

En af de andre på vores oldboys fodboldhold, Lars, har bragt sig i en rigtig dum situation, idet hans kone en skredet fra ham i voldsomt raseri. Og egentlig var det bare nysgerrighed fra Lars’ side, der fremkaldte den alvorlige, ægteskabelige krise.

Lars havde fra andre hørt om, at det var blevet meget populært at møde nye mennesker og muligvis partnere på de forskellige dating sider, der er på internettet. For Lars selv var det jo ikke aktuelt, da han var godt gift med Annie, hvis eneste fejl i hans øjne var et noget hidsigt temperament.

Men Lars var nysgerrig og ville gerne se, hvordan det fungerede med netdating, men den slags sider er sådan indrettet, at man ikke bare kan være med på en kigger. Man er nødt til selv at være egentlig deltager og altså lægge oplysninger om sig selv ud på siden, hvorefter man kan kigge på andres såkaldte profiler og eventuelt chatte med dem, man finder interessant.

Lars’ nysgerrighed vandt over hans sunde fornuft, så han oprettede sin profil på en dating side, selv om han ikke havde nogen som helst intention om at gå på dating med nogen, men så prøvede han Netdate.dk. Det gik også fint et stykke tid, og Lars morede sig vist nok meget over alle de henvendelser, han fik fra interesserede kvinder.

Men en dag gik det galt. Han glemte at logge ud fra siden, og da hans kone lidt efter skulle bruge computeren, opdagede hun det hele. Hun forlod straks hjemmet og kom ikke igen.