Mobil uden abonnement

Hvis du allerede har et mobilnummer og ønsker en ny mobiltelefon med samme nummer, er det letteste at købe en mobil uden abonnement. Find den i denne guide på Pengeguru.dk: https://pengeguru.dk/billigste-mobilabonnement/

Hvis du sammenligner prisen på en mobiltelefon uden abonnement med en tilsvarende med abonnement, er den umiddelbart ikke så lav som telefoner med abonnement. Det skyldes, at teleselskaberne ofte “forærer” en mobiltelefon til f.eks. 1 kr.

Hvis du som køber samtidig opretter et abonnement, som gælder i minimum 6 måneder. Der er med andre ord en bindingsperiode, som i mange tilfælde betyder, at en billig mobiltelefon i sidste ende ikke er så billig alligevel, men du får fordelt betalingen over en længere periode.

Samme mobilnummer

Vil du gerne betale her og nu for din telefon og undgå bindinger, skal du købe en mobil uden abonnement. Du kan uden videre sætte dit sim-kort i den nye mobiltelefon og med det samme bruge dit eksisterende telefonnummer.

Når din mobiltelefon er købt uden abonnement, betyder det, at mobiltelefonen ikke er sim-låst og dermed ikke er knyttet til et bestemt mobilselskab. Der kan dig være enkelte sælgere af mobiltelefoner uden abonnement.

Der mener at det betyder at telefonen er uden et månedligt gebyr, men alligevel er sim-låst til et teleselskab. Derfor er det vigtigt at sikre, at din mobiltelefon uden abonnement ikke er sim-låst. Priserne varierer natuligvis meget – afhængig af muligheder og funktioner.

Billigste mobil

En af de billigste mobiltelefoner uden abonnement kan købes for ca. kr. 203,- inkl. porto, uden abonnement og uden bindinger. Det er en Nokia 1200, som bygger på velafprøvet og velkendt teknologi fra ældre Nokia mobiltelefoner.

Nokia 1200 er på vej ud af markedet og er derfor i øjeblikket en af de billigste mobiler uden abonnement. Mobiltelefonen har de basale funktioner som f.eks. GSM Dual Band (900/1800), SMS, vibrator og telefonbog. Nokia 1200 har desuden en række mere avancerede features – f.eks. polyfoniske ringetoner, spil, alarm, regnemaskine og lommelygte.

Den har en monokrom skærm med grøn beggrundsbelysning. Du kan læse en anmeldelse af Nokia 1200 på yourmobilephonereviews.co.uk (engelsk) Denne billige mobiltelefon uden abonnement kan købes bl.a. hos getmore.dk

Populær mobiltelefon uden abonnement

Nokia 2730 Classic er et godt bud på en billig mobiltelefon med internet- og e-mail funktioner, som er velfungerende og bygger på afprøvet teknik. Den kan købes uden abonnement og uden bindinger til priser fra ca. kr. 570,- hos mange forhandlere – både på internettet og i butikker.

Nokias gode omdømme og mobiltelefonens lave pris har gjort den meget populær på kort tid. Mobiltelefonen har mange stærke funktioner som f.eks. Facebook, e-mail, Kamera, musikafspiller og FM-radio.

Hvor kan man købe en mobil

Markedet for billige mobiltelefoner uden abonnement under kr. 500,- er forholdsvist overskueligt. Der er jævnlig en mobiltelefon uden abonnement på tilbud i et varehus eller i en elektronikkæde. Det største udvalg finder man på internettet.

Der er flere prisguider, der med fordel kan anvendes til at få et overblik over udbuddet og priserne. Hos mobilpriser.dk kan du finde priser på mobiltelefoner med og uden abonnement. Du kan f.eks. søge i priskategorien 0-500 kr. og “uden abonnement”. Direkte link til søgningen. Hos kelkoo.dk kan du finde prissammenligninger på mange slags produkter.

En af kategorierne er mobiltelefoner uden abonnement. Denne side viser både dyre og billige mobiltelefoner uden abonnement. Klik på et prisinterval under “Find Pris” for at begrænse udvalget.

Hvem sælger Danmarks billigste mobil

Varehusene og supermarkeder har næsten altid et slagtilbud på en billig mobil uden abonnement. Den billigste mobiltelefon uden abonnement indtil videre, er set i Netto i uge 11 2010 til kr. 169,-.

Mobiltelefonen er en Samsung E1080 uden abonnement og uden sim-lås. Samsung E1080 er en basis mobiltelefon med grundlæggende funktioner som Dual Band, SMS, farveskærm. Du kan læse mere om Samsung E1080 på www.samsung.com.