Hurtig lån

Hurtigt lån er det hurtigste lån på nettet til at dække små udgifter. Kortfristet lån fra 500 op til 50000 kr. kan du få direkte til din bank konto via din computer eller telefon uden at stille sikkerhed. Efter registrering på låneudbyderes hjemmeside og låneansøgning får du direkte besked. Hvis din ansøgning er godkendt, overfører låneudbyder penge til din konto med det samme.

Kviklån-info.dk er et uafhængigt og frit sammenligning websted. Vi er ikke en låneudbyder, men vi hjælper dig med at sammenligne forskellige låneudbydere, og at træffe det rigtige valg af det bedste tilbud! Vi forsørger at hjælpe alle Danmarks indbyggere med at spare deres tid, kræfter og penge. I stedet for at søge på grænseløst internet efter oplysninger om enhver låneudbyder, kan vores brugere nemt og hurtigt finde alle de oplysninger om de bedste tilbud på ét sted!

Hurtig lån sammenligning

Hurtigt lån eller sms lån er en hurtig og nem måde at låne nogle penge for en kort periode, hvis du lige står og mangler penge inden næste lønningsdag, mangler penge til et stort køb eller hvis du står og har nogle uventede udgifter. Det væsentligste kendetegn ved denne slags lån er høje renter, små pengesummer og korte tilbagebetalingsperioder.

Proceduren for at låne penge nu

I de fleste tilfælde tager proceduren for at låne penge nu og her omkring 10 minutter til 1 time. Det allerførste skridt er at udfylde en formel og så sende den ind til det firma som du har valgt til at være din lånerudbyder. Firmaet vil derefter sende dig en bekræftelse notits som enten accepterer eller afslår din anmodning om et lån. Hvis firmaet accepterer din anmodning, vil du modtage det ønskede beløb på din bankkonto i løbet af et kort øjeblik.

De væsentlige fordele
Hvis du står og mangler en lille pengesum i en kort periode, så er hurtigt lån det rigtige valg for dig. De væsentlige fordele ved denne type lån er:

  • Ved låneansøgning har du hverken brug for en sikkerhedsstillelse, garanti eller en beskæftigelseserklæring.
  • Proceduren for at opnå et hurtigt lån tager kun få minutter og også udbetaling af lån lørdag, søndag og helligdage.
  • Du får pengene på din konto uden at forlade dit hjem.

Kilde: Kviklån Info DK