Min kreativitet fik et boost

Jeg er normalt ikke en af dem der bliver snakket om, der er super kreative. Faktisk har min kreativitet tidligere kunne strække sig til at jeg kunne tegne en gruppe tændstikmænd og en sol på et stykke papir. Selvfølgelig har jeg kunne lave skitser i forbindelse med mit arbejde, men det har aldrig været noget jeg synes var synderligt interessant. Ikke fordi jeg ikke ville men simpelthen fordi jeg er for ringe til det, mine streger er skæve og proportionerne er helt galt.

Så blev jeg pludselig “best pall” med Visio

I en anden forbindelse skulle jeg pludselig til at arbejde med Visio, og jeg blev nødt til at sætte mig ind i dette tegneprogram. Jeg tænkte da godt nok fra starten af at det da var det mest velstruktureret spil af tid. Nuvel – jeg fandt noget visio undervisningsmateriale som blev brugt til et visio kursus og det gik jeg ellers igang med. Kombineret med det hjælp jeg kunne få fra Microsoft, så lykkedes det faktisk ret hurtigt at finde ud af hvordan visio fungerende.

Selv for en kreativ handicappet person som mig, der må jeg bare sige at Visio er genial. Selvfølgelig laver man ikke lige den nye picasso i Visio – men til tekniske tgninger som jeg skal til at lave mere og mere af, der er det uden tvivl super smart, genialt og helt vildt nemt at arbejde med. Så nu er det slut med små fedtede sedler med blyantsskitser på fra min hånd. Nu bliver det store fine tegninger lavet elektronisk i visio og printet ud så alle kan læse dem.