Kombiner flere stilarter i hjemmet

Vil du gerne peppe dit hjem lidt op, så betyder det ikke nødvendigvis at gå ud at købe det nyeste og bedste på markedet. Faktisk kan man gøre noget helt specielt ved sit hjem ved at købe antikt og især gamle spejle kan give dette flotte indtryk af ens hjem.

Når man kombinerer flere stilarter sker der noget i ens hjem, der gør at det hele bliver mere hyggeligt og indbydende. Det kan godt være lidt svært at finde lige præcis det antikke spejl som passer bedst til dig, men der er mange muligheder for at finde frem til noget godt. Det behøver heller ikke ligefrem være antik, det kan også blot være i en vintage stil, som bedst kan beskrives som noget fra dine bedsteforældres tid. Derfor kan det også være at en af de gamle har et loft du kan få lov at kigge på hvis du er heldig.

Det er langt fra alle der har den mulighed, så internettet er nok det bedste sted at starte for dig, som gerne vil have gamle spejle til gangen, soveværelset eller badeværelset derhjemme. Her bør du tjekke antikvitet.net, som er en samling af en masse forhandlere og folk der har med antikke møbler at gøre, som har lavet en fælles base over deres udvalg.

Der er gode og flotte billeder af møblerne, så du virkelig kan bruge et par timer på at søge rundt og finde ud af hvad du bedst kan lide. Antikvitet handler nemlig ikke om at købe det ældste og dyreste, men om at finde noget som du synes er flot og som vil passe godt i dit hjem selvom resten af møblementet er nymoderne.