Hvidevarer billigst online

Der må være et eller andet galt med vores vaskemaskine, sagde min kone for et par uger siden, den vil slet ikke starte. Øv, tænkte jeg, det er temmelig dyrt at få en reparatør ud og ordne problemet, og så var min næste tanke, at maskinen da vist var over 10 år gammel, så det kunne nok ikke betale sig at reparere den. Så jeg nævnte for min kone, at vi nok hellere måtte købe en ny.

Dagen efter havde vi planlagt at køre ind til byen for at finde en ny vaskemaskine, men forinden havde en af mine kolleger i frokostpausen sagt, at hvidevare er da noget, man køber på nettet, for der er mange penge at spare.

Tilfældet ville, at der var kommet en stak reklamer ind ad brevsprækken, da jeg kom hjem, og der var også en reklameavis fra den hvidevareforretning, hvor vi har handlet før. Det gjorde mig i stand til at sammenligne priser med den netbutik, som min kollega havde anbefalet, og jeg kunne med det samme se, at der virkelig var en del at spare ved at købe på nettet.

Jeg viste min kone det, og hun var straks fyr og flamme, for besparelsen kunne sagtens dække den nye støvsuger, hun et stykke tid har ønsket. Jamen, så sparer vi jo ikke noget, indvendte jeg, men hun sagde bare, at når man får mere for de samme penge, er det vel også en måde at spare på. Så nu har vi ny vaskemaskine og ny støvsuger.