Min flotte studietrøje

Jeg skal snart til Berlin på studietur med min klasse – det bliver bare så godt. Udover at arbejde og spare penge op sker der ikke meget sjovt, men nu har jeg fået min studietrøje!.

Jeg har sammen med Cecilia og Stine fået en studietrøje der er lilla i stedet for grå som resten af klassen. Vi syntes at det blev lidt for trist en farve, og så kostede det ikke ekstra at få trøjerne i en anden farve.

Vores tegning er af et eller andet monument der ligger i Tiergarten som skulle være ret flot, nærmest et tårn i guld. Alle vores navne har vi selv skrevet på tegningen i klassen, og vores tysklærer har faktisk også fået en trøje, og sit navn på trøjen. Men hun er også rigtig sød, så det gør slet ikke noget!.

Der er kun to uger tilbage til vi skal afsted, så jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har næsten fået sparet de sidste lommepenge op, så der skal rigtig shoppes igennem når vi kommer frem. Jeg har også hørt at der skulle være en ritter-sport butik hvor man kan lave sin helt egen rittersport, så jeg tror nok at jeg skal lave min egen chokolade!.

Vi har også lige skulle fordele hotelværelserne, og tøserne og jeg er selvfølgelig kommet på samme værelse, så det bliver rigtig godt. Vi bor desværre ikke alle sammen på samme hotel, men vi er på det “gode” hotel der er lidt lækrere end det de andre skal bo på. Tilgengæld skal vi mødes hos de andre, så vi skal tidligere op om morgenen, øv!.