Menstruationssmerter?

Vi var ved at blive alvorligt bekymrede for Anni, vores datter på 16. Hun havde ofte smerter i underlivet og havde desværre flere gange haft underlivsbetændelse. Vores læge undersøgte hende flere gange men kunne ikke finde noget unormalt, derfor blev hun henvist til en privatpraktiserende gynækolog, som også udfører akupunktur i klinikken.

Gynækologen erfarede med det samme, at Annis smerter ikke var menstruationssmerter men havde en teori om, at hun kunne have udviklet endometriose på grund af de tidligere underlivsbetændelser. Derfor blev Anni henvist til hospitalet til yderligere undersøgelser, og det viste sig, at hun havde en mild form for endometriose, som man via en  medicinering i en måned kunne holde i skak. Vi var selvfølgelig lettede, men Anni havde stadig ondt alt for tit. Vi kontaktede den klinik, vi tidligere havde konsulteret, og bestilte en tid til en samtale med henblik på, at Anni skulle forsøges behandlet med akupunktur for sine tilbagevendende smerter.

Anni er ikke pivset, hun er en pige med en stærk vilje, og hun var med det samme enig i at forsøge akupunkturbehandling, og vi fik en rigtig god orientering hos gynækologen om metoden og selve forløbet. Anni blev endvidere anbefalet at følge en kinesisk, medicinsk behandling sammen med akupunkturen, og det var hun indforstået med.

Efter fire besøg hos akupunktøren begyndte Anni at få det bedre, smerterne var ikke helt forsvundet, men de kom sjældnere og sjældnere, hun er endda begyndt at spille badminton igen, så vi ser lyst på fremtiden, og vi har fået vores glade Anni tilbage igen.