Et godt hotel i København

Der er ingen tvivl om, at jeg er landet på den rigtige hylde, hvad angår min uddannelse og fremtidige arbejde. Egentlig ville jeg gerne have været sygeplejerske, men inden jeg søgte ind på sygeplejeskolen, ville jeg prøve noget helt andet. Derfor søgte jeg ufaglært arbejde hos nogle hoteller i København og var så heldig at få tilbudt arbejde som medhjælper i køkkenet på et hyggeligt hotel i København, som ligger tæt på hovedbanegården. Det var et af dem i Brøchner familien: http://www.brochner-hotels.dk/

Jeg var rigtig glad for at arbejde i køkkenet, det var spændende at hjælpe kokken, og det var en stor glæde for mig pludselig at have kolleger, og jeg blev vældig stolt, da restaurantchefen spurgte, om jeg ville afløse i restauranten en weekend. Inden den weekend fik jeg vist og fortalt nogle regler for betjening af gæsterne, og jeg må indrømme, at jeg var en smule nervøs, men min tjenerkollega fortalte, at weekenden ikke var de travleste dage i restauranten, og han skulle nok holde godt øje med mig. Arbejdet gik godt, og som min kollega sagde, så kommer man jo langt med et pænt ydre og et sødt smil.

Som tiden gik fik jeg indblik i andre områder af hoteldriften og jeg kom mere og mere i tvivl, om jeg virkelig ville være sygeplejerske, om jeg ikke hellere ville uddanne mig til tjener. Den endelige beslutning blev truffet den dag, overtjeneren fortalte, at de søgte en tjenerelev, og hvis jeg var interesseret, var pladsen min. Jeg sagde ja med det samme, og det har jeg ikke fortrudt.