Mange ting der kan gå galt

At være et menneske er langt fra altid let. Der er tusindvis af ting man kan gøre galt og komme galt af sted med. Omvendt er det også de mange muligheder der gør det interessant at leve og vælger man med omtanke, så er der mere positivt end negativt.

Men sidste uge var en af de uger hvor jeg hellere skulle være blevet i min seng. Ugen startede ellers godt, men da jeg nåede til torsdag og gjorde mig klar til at gå i byen (med rigeligt vådt indenbords), så begyndte det at gå skævt.

Jeg var knap kommet ud af døren inden jeg faldt og slå hul på mine næsten nye jeans. 1600 kroner var prismærket, men med et hul på, så var de pludselig ikke meget bedre end et par gamle bukser. Irriteret og sur på mig selv, drak jeg videre og pludselig var jeg løbet tør for kontakter.

Humøret var endnu ikke komme tilbage, så jeg greb mobiltelefonen, sendte en besked og 10 minutter senere havde jeg optaget et sms lån. Super nemt og det virkede som en god ide på det pågældende tidspunkt.

Næste dag så jeg den bekræftelse de havde sendt til mig på mail og jeg fandt ud af, at jeg netop havde forpligtet mig til at betale ca. 67 % forrentning af de penge + et relativt stort gebyr. Ikke en skide smart handling og absolut med til at ødelægge ugen helt.