Ringe til bryllup

OK – jeg indrømmer det blankt: Jeg har været gift før. Faktisk flere gange før. Men man prøvekører jo også en del biler, før man finder den rigtige, ikke? Nu er den så gal igen. Jeg skal giftes, og det betyder, at der skal købes vielsesringe. Og det betyder så adskillige ture til guldsmeden – troede jeg.

Vielsesringe online

Min gamle wingman Jens fortalte mig, at det faktisk er muligt at købe ringe og den slags på nettet. Og han henviste mig til en hjemmeside for firmaet Fredberg, og jeg skal lige love for, de har vielsesringe: http://www.fredberg.dk/shop/vielsesringe-307s.html

Min brud forventer det bedste – det gør de jo altid, ikke? Og derfor var det med lidt skepsis, at jeg begav mig ud på rejsen på nettet. Men det viste sig faktisk, at det gik over al forventning. Ringene kom med posten i god tid, og de var super flotte!

 

Selvom de smukke ringe var forbavsende billige, går jeg jo ikke rundt og er rig som en anden Onkel Joachim, vel? Så jeg var nødt til at låne lidt penge ude i byen til de nye vielsesringe. Jeg havde ikke meget lyst til at gå i banken, for de blander sig generelt for meget, synes jeg. Også her var nettet løsningen. Der er så mange muligheder for lån online, at det bare er om at vælge det bedste og billigste lån.

Nu er der bryllup – og kender jeg mig selv ret, er det ikke sidste gang 😉