Læs grundigt før du køber tøj online

Det er så nemt at handle tøj online – Et par klik og så er tøjet på vej med posten. Derfor er det også nemt at forstå, hvis det nogle gange går lidt for stærkt, når man handler online, hvilket betyder fejlkøb, der skal sendes tilbage. Dette er selvfølgelig en træls og besværlig proces, der fjerner noget af det smarte ved at handle online, når man alligevel skal på posthuset for at sende tøjet tilbage.

Mange af disse fejlkøb kan dog undgås, hvis vi bare bliver bedre til at læse den information man får om de enkelte tøjstykker på webshoppens side.

En fejl mange ofte laver er for eksempel at få tøjet i en forkert størrelse. Dette er unødvendigt, da mange webshops har tilføjet målene, så man mere præcist kan se hvilke størrelse man skal have – bare fordi du normalt bruger størrelse 38, så betyder det nemlig ikke, at du altid bruger 38.

Andre fejl, der kan ske, er at man tager fejl af stoftypen. Dette kan ofte være svært at se ud fra billederne på siden, men står også normalt under informationerne om tøjstykket. I virkeligheden gør det nemlig en stor forskel selvom det ikke umiddelbart er synligt på et billede.

Du kan læse mere her om hvorfor fejlkøb bliver foretaget og hvordan de kan undgås.