Kvinder der elsker ure

Mange kvinder har en passion for sko og tasker, det har jeg sådan set også, men min største passion er ure. Jeg kan få timer til at gå med at kigge på dameure i forretninger eller på internettet, og jeg vil aldrig over for nogen som helst oplyse, hvor mange ure jeg har købt gennem tiden.

Dog er mange af urene købt for få penge, for eksempel i souvenirbutikker på ferierejser eller i supermarkeder herhjemme, men bortset fra, at disse ure er billige, så er de heller ikke ret holdbare, men alligevel har jeg ikke kunnet stå for deres smart design, og jo mere glimmer des bedre.

Nu er jeg så kommet der til, hvor min interesse har vendt sig mod klassiske ure, og mit favoritmærke er ubetinget D&G ure, ure af høj kvalitet og lang holdbarhed, men også ure der sender et signal om god og sikker smag. Jeg kan bestemt også lide ure fra Guess – ingen tvivl om det!

Lige nu har jeg på www.superstar.dk fundet mit drømme ur, et D&G ur med logoet indsat i den firkantede urkasse og en blank smuk lænke. Det bedste er dog, at uret er betydelig nedsat i pris. Modellen hedder i øvrigt Ollie, og jeg kender tilfældigvis en herlig, klog, sød og kvalitetsbevidst hund, som hedder Ollie.

I aften må jeg få forklaret min mand, at jeg faktisk ikke kan leve uden det smukke D&G ur, og min strategi er at fortælle ham, hvor meget jeg kan spare ved at købe uret nu. Jeg tror, han billiger min ide, det plejer han heldigvis at gøre.