Jeg kom galt af sted på sommerferie

Netop kommet hjem fra sommerferie. Jeg var desværre så uheldig, at jeg kom galt af sted , hvorfor jeg var nød til at gå tid læge dernede.  Jeg ved faktisk ikke præcis hvad der gik galt, men lægen var næste sikker på, at det var en eller anden ting der havde bidt mig. Jeg fik så noget medicin, og så blev det løbende bedre i løbet af ferien. Det var noget det kom i løbet af natten, en af de første dage, og allerede dagen efter kunne jeg mærke, at jeg ville være nød til at søge læge. 

Heldigvis så havde vi lejet en bil, så vi hurtig kunne komme ti læge selv. Jeg kunne lige se det for mig, at vi var nød til at involverer alle mulige forskellige mennesker. Vi kunne jo ikke engang sproget, så det var jo svært nok at fortælle lægen hvad der var galt. Heldigvis så kunne han  jo se det på min fod, så det gik faktisk ok med at få ham det forklaret.

Det er sådan lidt surt at være på badeferie, når man ikke må¨de bade. Lægen jeg besøgte sagde til mig, at jeg skulle passe på med at bade i en pool, for der er så mange bakterier i vandet, så min fold på ingen måde ville have godt af det. Det  var derfor hvad jeg ville kalde en vild varm ferie. Det er godt nok ikke lige noget jeg har lyst til at opleve igen.