Hvem er Poul Pava

Nu ved jeg, hvad vi skal give Annie og Per til deres kobberbryllup, udbrød min kone pludselig, efter hun i et stykke tid havde siddet og surfet rundt på internettet. Jeg blev noget lettet over den bemærkning, for selv var jeg helt uden ideer til en gave til dem.

Annie og Per er vores naboer, som vi kommer lidt sammen med, og de har inviteret os med til at fejre kobberbrylluppet i næste uge. Min fantasi rakte ikke længere end til, at vi måske kunde finde en stegepande i kobber til dem, men jeg fandt hurtigt ud af, at prisen for sådan en langt overstiger det beløb, vi har planlagt at give gave for.

Min kone var faldet over nogle flotte dækkeservietter i en net butik, og hun kaldte på mig for at vise mig billedet af dem. Det viste sig at være dækkeservietter, der var designet af Poul Pava, og selv om jeg ikke følger specielt godt med i den slags, kunne jeg da godt huske, at jeg havde hørt navnet før.

I samme net butik kunne jeg se, at man også handler med alle former for køkkentøj, og jeg fik øje på en stor støbejernsgryde og besluttede mig for, at sådan en vil jeg ønske mig til min fødselsdag i næste måned.

Hjemme hos os er det nemlig mest far, der laver sovsen og den øvrige mad, fordi det er lidt af en hobby for mig, og jeg har faktisk for længe siden tænkt på, at jeg mangler en ordentlig stegegryde.