Hofteholder til brudekjolen

Mit bryllup står lige for døren og jeg er kommet noget så gevaldigt i tvivl om hvor vidt jeg skal have en hofteholder under min brudekjole, og i så fald om den skal være bundløs eller ej. Ja ok, det er sidste var måske nok lige en andelse personligt, så det springer vi lige over i resten.

Mit bryllup er på lørdag, brylluper er jo som reglen om lørdagen, og jeg skal giftes med min evigt dejlig mand, som iøvrigt hedder Erik. Han har egentlig være med til at bestemme at en sexet hofteholder var lige sagen at have inden under og det har jeg været med på lige indtil i går aftes da vi skulle sove, der blev jeg godt nok noget så gevaldigt i tvivl, altså ikke om vi skal giftes, for det er jeg 200% sikker på at jeg gerne vil, men om det skal være en hofteholder eller en populær c-string.

Egentlig så kommer mit noget upassende udbrud af tvivl nok fordi min vendinde har fortalt at hendes mand, som arbejder som præst havde et par hvor kvinden havde en hofteholder på der sprang midt i kirken, og det ville jeg jo helst være foruden. Med en c-string så undgår man fuldstændigt den polimik, for der er ikke nogen snore eller nogen andet på dem der kan springe!