Den billige flyverdragt – Kompromis med pris

Som forældre er det altid svært at vide om man skal spare penge når det kommer til ens børn. Med en IdaT flyverdragt får du en dragt i en fin kvalitet, men dens vandtæthed er ikke optimal. Prisen er til gengæld meget attraktiv, da de sælges med rabat (fra nye) til lidt over 300 kroner. En uhørt lav pris i forhold til mange af de andre modeller og mærker der er på markedet lige nu.

Men kan det betale sig at spare? Selvfølgelig kan det være, at du ikke har pengene til at købe noget der er dyrere og så er flyverdragter fra IdaT naturligvis en bedre løsning end slet ikke at købe noget. Mange forældre er glade for deres køb og selvom de ikke altid holder så tørre som man måske gerne vil have, så er der heller ikke mange der har meldt om problemer med våde eller syge børn.

Personligt ville jeg dog nok vælge at se om ikke det var muligt at finde pengene til at købe en dragt hvor vandtætheden var højere. Det regner trods alt meget i Danmark og sneen er ofte meget våd når man har leget længere tid i den. Så skal man gå på kompromis, så er det nok nærmere på brandnavnet at det vil kunne svare sig.