Danske reolsæt

Elsker du flot dansk design hjemme i din stue, så kommer du ikke uden om Montana serien fra Peter Lassen, som første gang så dagens lys i 1982. Den dag i dag, er det stadig noget af det mest stilrene du kan have stående derhjemme, og det har da også en effekt på prisen. Montana reoler kan sammensættes på millioner af måder og der er masser af eksempler i deres katalog på hvordan dette kan gøres.

Der begynder man hurtigt at sidde og sige, at man vil have den og den sammensat, men først bør man overveje om man har råd til at købe det fra ny, eller om man i stedet burde gå ud og se efter noget brugt. Et standard modul i størrelsen 69,6 x 69,6 cm går under talkoden *12 *12. Dette modul koster 1490 kroner med en dybde på 20 cm, og ønsker du at den skal inddeles i 4 rum skal du ligge yderligere 500 kroner oveni.

Vil du have låger i stiger prisen til 3850 kroner, og skal dybden udvides til 46,8 så er du pludselig helt oppe på 5078 kroner. Her begynder det hurtigt at gøre ondt på kontoen at kigge på Montana reoler, så vil du have et større sæt, så bør du kigge efter brugte reolsæt. Serien er dyr, men populær og det ved sælgerne godt, så hvis det ser ud til at du kun sparer et par hundrede kroner, så bør du se dig om efter noget andet.

Men kigger man længe nok, på for eksempel den blå avis, er det muligt at finde moduler med en besparelse helt op til 75 %. Det er bestemt værd at tage med, også selvom det kræver at du tager ud og kigger på den stand som Montana modulet er i.