Centralstøvsuger

Indtil for nylig har jeg ikke fået brugt den Dremel boremaskine, jeg fik i julegave af min kone, ret meget. Men her de seneste dage skal jeg love for, at den for alvor er kommet i brug, og jeg har i høj grad lært at sætte pris på den.

Sagen er, at jeg har kravlet rundt på gulvene i hele huset for at sætte nye fodlister på væggene. Min kone har nemlig fået sig den billig centralstøvsuger, hun længe har ønsket, og derfor har jeg monteret fodlister med indbyggede rør, der har forbindelse til centralstøvsugeren, som er gemt væk ude i bryggerset.

De nye fodlister er af plastik og har som sagt et indbygget rør. Men de steder, hvor der skal være en studs til støvsugerslangen, skal man selv montere studsen, som sidder på en firkantet plade. For at opnå et pænt resultat valgte jeg at forsænke skruerne, så skruehovederne kommer til at være helt i plan med pladerne. Det vil også gøre det nemmere, når fodlisterne skal males for at opnå den sidste finish.

Og det var netop i arbejdet med at fræse ud til de forsænkede skruehoveder, at min Dremel maskine kom til sin ret. Der fulgte masser af forskelligt udstyr med maskinen, blandt andet en række fræsehoveder i forskellige størrelser. Derfor var det nemt for mig at lave de forsænkede skruehoveder, og nu da arbejdet er tilendebragt, må jeg sige, at jeg er godt tilfreds med resultatet. Men det bedste er nu alligevel, at den nye centralstøvsuger virker perfekt.